Održana javna tribina „Zaželi za Pokupsko“, UP.02.1.1.13.0199

Užom raspravom i razgovorom s pripadnicama ciljne skupine s obzirom na COVID-19 dana 10. siječnja 2022. godine održana je javna tribina na kojoj je raspravljano o koristima projekta koji se donio lokalnoj zajednici. Također su iznesena i razmišljanja krajnjih korisnika o projektu te potrebi da se projekti ovakve vrste nastave provoditi u lokalnoj zajednici jer su dobar primjer oživljavanja ruralne sredine.

Pripadnice ciljne skupine su istaknule kako je veliki broj korisnika nesretan zbog završetka projekta jer su mnoge žene osim same pomoći u obavljanju raznih usluga pružale i mogućnost druženja s ljudima te socijalizaciju  što je velikoj većini njih najvažnije. Istaknute su mogućnosti poboljšanja projekta te su istaknute i  sve one stvari koje su dobre u ovakvim projektima. Također je istaknuto kako isporučivani paketi u značajnoj mjeri pridonose higijeni stambenog prostora korisnika jer su mnogi od njih siromašni te si ne mogu priuštiti sredstva za čišćenje.

Na kraju je najavljena završna konferencija koja će biti održana 14. siječnja 2022. godine te koja će obilježiti kraj projekta „Zaželi za Pokupsko“.